Jezus is voor mij Immanuel: God met ons. Ik vind het heel bijzonder dat God in Jezus heel dicht bij ons komt. God is niet te bevatten, maar in Jezus zie ik Hem. Al van jongs af aan geloof ik in Hem. Ik heb aan van alles getwijfeld, maar nooit aan Zijn bestaan. Hij is.

“Ik ontmoet Hem als ik stil word. Of beter gezegd: daar ontmoet Hij mij. Retraitecentrum de Spil heeft daar een grote rol bij gespeeld: een plek waar God er was in de stilte, voorbij mijn rationele twijfels na mijn studie theologie. Ook geniet ik enorm van Zijn mooie natuur, helemaal nu we naast de Hoorneboegse Hei wonen. De laatste jaren ontdek ik Zijn aanwezigheid ook steeds meer in het alledaagse leven. Samen eten, een knuffel krijgen van één van onze kids: ook daar is Hij.

De laatste jaren ontdek ik Zijn aanwezigheid ook steeds meer in het alledaagse leven. Samen eten, een knuffel krijgen van één van onze kids: ook daar is Hij.

De gemeente is voor mij een plek om samen bij God te zijn. Om Hem met elkaar te prijzen, Hem te ervaren in mooie muziek, in de woorden die klinken. Samen mogen we bij Hem komen. En onze vreugde en ons verdriet delen. Ik hoop jullie allemaal te leren kennen, op dit moment geniet ik van de filmpjes en verhalen via de app. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel weer in de kerk. En waar we ook zijn: God is er: Immanuel.”

Last modified: 13 januari 2021