Kerkenwerk
Praise Loosdrecht

Praise Loosdrecht werd 20 jaar geleden opgericht. We bestaan uit een enthousiaste groep mensen, die door zingen en spelen het woord van God willen uitdragen aan iedereen die het maar horen wil.

 

Door over God te zingen en te vertellen willen we Hem eren, en bidden we dat de Heilige Geest andere mensen enthousiast maakt voor God. Dit gebeurt vooral door middel van optredens in praisediensten, jeugddiensten, praise-avonden en andere samenkomsten waarbij het zingen en muziek maken tot eer van Gods grote naam centraal staat.

 

De zangers en de band staan onder leiding van Kees Grobecker. Het repertoire van Praise Loosdrecht is voortdurend in ontwikkeling en bestaat voornamelijk uit Nederlands en Engelstalige opwekkingsliederen, Hillsong en nummers van o.a. Michael W. Smith, Adrian Snell.

 

Het is niet altijd makkelijk om te praten over je geloof. Soms zijn dingen in de Bijbel moeilijk uit te leggen. En hoe vertel je aan iemand hoe jij je voelt? Sommige mensen zijn heel goed met woorden, maar niet iedereen is dat. Zingen is niet moeilijk. Zingen kun je rechtstreeks vanuit je hart doen, zonder je ergens voor te schamen. Nog mooier is het om met muziek mensen in het hart te raken.

Het is heus wel eens flink repeteren, één keer in de twee weken op vrijdagavond in de Oude Pastorie, en natuurlijk ook thuis. Maar wat krijg je er een hoop plezier en liefde voor terug…

Het zou fijn zijn als er versterking zou komen van vooral mannen: tenoren en bassen.

En wil je niet zingen maar bespeel je een muziekinstrument, kom dan eens binnen en speel mee. Wij zouden dat supergaaf vinden. Kom en doe mee!

Meerdere keren per jaar werken wij mee aan een dienst in de Sijpekerk, maar wij gaan ook graag naar andere gemeentes om daar onze muzikale bijdrage te leveren.

 

Wil je meer zien, van ons horen, of ons uitnodigen om mee te werken aan een dienst, neem dan contact met ons op…

Contact:
Wenda Lamme 035 683 59 82,
website: www.praiseloosdrecht.nl
Email: info@praiseloosdrecht.nl

''In gemeenschap met de kerk van alle tijden en plaatsen belijden we het geloof.''