Gebouwen
Wijkgebouw

Het Wijkgebouw ligt aan de Eikenlaan en direct aan het Lindeplein. Het is een multifunctioneel gebouw dat gebruikt wordt voor veel kerkelijke activiteiten, maar door zijn veelzijdigheid ook zeer geschikt voor verhuur.

De ruime ontvangsthal met garderobe geeft toegang tot de riante zaal met podium. De ontvangsthal geeft tevens toegang tot de toiletten en de keuken. Deze keuken staat met een grote uitgiftebalie in verbinding met de zaal.
De zaal heeft een oppervlak van 130m2 (15,40×8,50m) en het aangrenzend podium is zo’n 35m2 groot en beschikt zaal over een beamer met scherm (boven het podium) en een goede geluidsinstallatie.
Dit maakt de zaal geschikt als oefen- of uitvoeringsruimte voor verenigingen, bijeenkomstruimte voor vergaderingen, voor recepties, voor condoleances, als feestruimte voor bruiloften en voor familiegelegenheden.

De grote zaal van het Wijkgebouw kan zowel periodiek als incidenteel worden gehuurd, inclusief catering via de beheerder.

Naast de grote zaal beschikt het Wijkgebouw ook over een bovenzaal. Deze zaal heeft een oppervlak van ongeveer 30m2. Een wenteltrap in de ontvangstruimte geeft toegang tot deze bovenzaal.
De ruimte is uitermate geschikt voor ontmoeting in klein comité (tot maximaal 20 personen).
Door de huiselijke inrichting is het een prettige ruimte voor ontmoeting of overleg.
De wenteltrap is helaas wel een beperkende factor voor minder valide personen.

Adres: Eikenlaan 17

Voor afspraken betreffende (permanente) verhuur, bediening en catering kunt u contact opnemen met de beheerder Hennie Lugtenaar, tel. 035-5826939 of hennielugtenaar@live.nl