Kerkenwerk
Kerstlichtjestocht

In 2013 werd voor de eerste maal een Kerstlichtjestocht georganiseerd in Loosdrecht. Een wandeltocht waarbij je het échte kerstverhaal kunt ontdekken. Prachtige decors, muziek, zang en toneelspel brengen het verhaal van Jezus’ geboorte levendig dichtbij.

Onze gemeente was en is betrokken bij de organisatie van dit winterse event dat ingevuld wordt door een enthousiast en gedreven team, dat op haar beurt bijgestaan wordt door meer dan honderd vrijwilligers.

Het was de vurige wens van de organisatie van de Kerstlichtjestocht om in 2020 weer een nieuwe editie plaats te laten vinden. Door de corona-crisis werd deze wens geen werkelijkheid. Nu zet de organisatie zich in om deze winter opnieuw het Kerstverhaal te vertellen…

Vrijdagavond 17 en zaterdag 18 december 2021 wordt de Kerstlichtjestocht voor de vijfde maal (lustrum!) georganiseerd in Loosdrecht. Op dit moment loopt de vergunningaanvraag bij de gemeente voor een ‘coronaproof’ evenement. Wij organiseren dit keer een iets ingetogener Kerstlichtjestocht, vandaar dat wij de naamgeving voor deze keer aanpassen naar Kerstwandeltocht.

Kijk voor meer informatie en inschrijvingen op de website van de Kerstlichtjestocht:

www.kerstlichtjestocht-loosdrecht.nl/informatie/