Jeugdwerk
Rock Solid

Speciaal voor tieners

Rock Solid is een leuke jeugdclub voor tieners van 10 tot 14 jaar.

Deze groep heeft vaak een korte spanningsboog en veel energie. Om daarbij aan te sluiten bevat Rock Solid veel korte, leuke en gekke spelletjes en programmaonderdelen, om zo op speelse wijze het geloof te ontdekken. Mede door de ‘preek van de week’ willen we de tieners bekend maken met Jezus Christus en wat Hij voor ons betekent. De populaire ‘uitsmijter’ aan het einde van de avond zorgt altijd voor een mooie afsluiting.

We willen met de gekozen thema’s aansluiten bij de leefwereld van de tieners. Daardoor is de club laagdrempelig, zodat tieners met plezier komen en hun vrienden zonder kerkelijke achtergrond gemakkelijk meenemen. Het draait om de relatie tussen de tieners onderling en de band met de jeugdleiders.

Wanneer?

De club komt één keer in de twee weken bij elkaar in het Wijkgebouw aan het Lindeplein in Loosdrecht, op donderdagavond van 19.00 tot 20.30 uur.

Rock Solid jeugdleiders

Wij, Tirza Oosterlee, Elske Wendt, Sandra Buffing en Marlous Verbree zijn de jeugdleiders.

We kijken ernaar uit om de tieners bij Rock Solid te ontmoeten; vrienden en vriendinnen zijn dus ook van harte welkom!

Wij zijn nog op zoek naar versterking!

Heeft uw kind of kleinkind plezier bij ons? Heb je een klik met tieners en wil je hun graag op een speelse manier over Jezus vertellen? Dan wilt u/wil jij ons misschien wel komen versterken… Laat het ons dan even weten!

‘Leer een kind van jongs af aan de juiste weg, en het zal er niet van afwijken wanneer het oud geworden is.’

Spreuken 22: 6

Contact

Stuur een mailtje naar: jeugdouderling@sijpekerk.nl

''In gemeenschap met de kerk van alle tijden en plaatsen belijden we het geloof.''