Samen ZIjn
Koffie na de dienst

Elke zondag

Wanneer de coronamaatregelen versoepelen zal er na afloop van iedere morgendienst gelegenheid zijn om even na te praten onder het genot van koffie of thee, m.u.v. de gezinsdiensten. De koffie en thee staan in het koor van de kerk en bij mooi weer is de tuin achter de Oude Pastorie ook een heerlijke plek om op verhaal te komen.

Dit ontmoetingsmoment is ook een mooie manier om gasten te verwelkomen en als zij dat willen wegwijs te maken in onze gemeenschap.

Gezinsdiensten

Een gezinsdienst is de morgendienst van de eerste zondag van de maand, na deze morgendiensten is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de Oude Pastorie (achter de kerk). Onder het genot van een kopje koffie, thee of een glaasje limo voor de jeugd kan men bijpraten en napraten

Bij mooi weer kan jong en oud aanschuiven aan de twee grote picknicktafels in de tuin van de Oude Pastorie. De jeugd kan zich heerlijk in de tuin vermaken.

Ook voor deze ontmoetingen geldt dat deze even uitgesteld zijn totdat dit weer veilig kan en mag.

Een koffieteam zorgt voor verse koffie en thee en denkt ook altijd aan de kinderen.

‘Laat iedereen u kennen als vriendelijke mensen. De Heer is nabij.’

Filippenzen 4:5

Voor vragen scriba@sijpekerk.nl