Kerkenwerk
Alpha-cursus

Leer het christelijk geloof beter kennen door de Alpha-cursus

Wat is Alpha?

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.

Voor wie?

Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof of iemand in je omgeving? Dan is Alpha echt iets voor jou. Of kom samen met degene die interesse heeft! Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je (geloofs)vragen en ideeën te delen.

Alpha in Loosdrecht

Eind vorig jaar hebben een aantal enthousiaste gemeenteleden deze cursus georganiseerd. Ondanks de beperkende maatregelen die ook deze cursus enigszins belemmerden hebben de deelnemers de cursus kunnen afronden. De leiders en deelnemers kijken terug op mooie ontmoetingen en goede, openhartige gesprekken.

Interesse?

Mogelijk wordt er in de toekomst weer een Alpha-cursus in Loosdrecht georganiseerd. Dat is nu nog niet duidelijk, maar we houden je op de hoogte. Mocht je een vraag hebben dan kun je deze mailen naar Teus Klop, één van de teamleden: alpha@sijpekerk.nl

In de tussentijd kun je kijken of Alpha-Nederland ergens anders een cursus organiseert. Hier vind je alle bijeenkomsten op een rijtje: https://alpha-cursus.nl/vind-een-cursus/

‘Ik ben de alfa en de omega,’ zegt God, de Heer, ‘ik ben het die is, die was en die komt, de Almachtige.’

Openbaringen 1: 8

Heb je interesse of een vraag neem dan gerust

contact op met Teus via  alpha@sijpekerk.nl

''In gemeenschap met de kerk van alle tijden en plaatsen belijden we het geloof.''