Oude Pastorie

De Hervormde gemeente van Nieuw Loosdrecht heeft diverse gebouwen tot haar beschikking. De betreffende gebouwen zijn de Sijpekerk, de “Oude Pastorie” en het Wijkgebouw.

Verhuur Oude Pastorie

De Oude Pastorie is gelegen achter het kerkgebouw en is in de 70-er jaren van de 20e eeuw geheel in historische stijl gerestaureerd. Op eigen terrein is een parkeergelegenheid aanwezig voor circa 40 auto’s. De diverse ruimten op de begane grond kunnen worden gehuurd.

De begane grond bestaat uit een entree met ruime hal, garderobe en toiletten, een grote zaal (circa 60m2), kleine zaal (circa 20m2) en een luxe keuken voorzien van oven, koelkast vaatwasser ed. Als laatste is er nog de crècheruimte. De grote zaal is geschikt als bijeenkomstruimte voor vergaderingen, recepties of condoleances, als feestruimte voor familiezaken, als stijlvolle ambiance voor een diner of lunch.

Al deze gebouwen zijn afzonderlijk te huur onder bepaalde voorwaarden. Zie hier ook de Algemene voorwaarden.

Voor de verzorging van een koffietafel tijdens condoleance of receptie kunt u contact openemen met Geurt en Dicky Rozendaal – Tel.: 035-5821301 –  d.rozendaal@hetnet

Voor afspraken inzake verhuur, bediening en catering kunt u contact opnemen met Erik Niesing – oudepastorie@live.nl

foto-gemeente-pastorie-01