Praise Loosdrecht

Praise Loosdrecht verleent ongeveer 2-3 keer per jaar muzikale medewerking aan een jeugd-, gezins-, zang- of openluchtdienst in Nieuw- en Oud Loosdrecht.

Wij zijn (voor zover we dat van onszelf kunnen zeggen natuurlijk) een enthousiaste groep jonge mensen, die door zingen en spelen het woord van God wil uitdragen aan iedereen die het maar horen wil. De zang en de band staan onder leiding van Kees Grobecker.

Ons repertoire bestaat veelal uit opwekkingsliederen. Daarnaast treden wij ook nog een aantal keren per jaar op tijdens kerkdiensten elders in het land. Meestal zijn dit jeugddiensten maar wij hebben bijvoorbeeld ook optredens gehad tijdens de kerstlichtjestocht en bij rouw- en trouwdiensten

Wij repeteren niet elke week, dat zou een beetje teveel van het goede zijn. Wel zijn wij elke 14 dagen op vrijdagavond van 20.00-22.00 uur te vinden in de Oude Pastorie (achter de Hervormde Kerk) in Nieuw Loosdrecht. Ons seizoen loopt van september tot eind juni.

Wij zijn altijd op zoek naar versterking, met name mannen. Vanaf ongeveer 16 jaar ben je van harte welkom. Dus ben je een beetje goed bij stem en heb je altijd al gedroomd van een actieve zangrol bij Praise Loosdrecht of bespeel je een muziekinstrument die lekker klinkt in onze liveband neem dan gerust contact met ons op of kom gewoon langs op een oefenavond.
Je kan ook altijd eerst onze website bezoeken.

Wie?

Muzikale leiding: