Diverse catechese groepen

Voor de jongeren is er komend seizoen weer de gelegenheid om catechese te volgen. In deze groepen wordt Bijbel- en geloofsonderwijs gegeven en is er de ruimte om jouw vragen te stellen aan de leiding en je leeftijdsgenoten. Wij nodigen je daarom van harte uit om mee te doen!

Er zijn het komende seizoen naast de belijdeniscatechese een drietal groepen gebaseerd op leeftijd.

Belijdeniscatechese

Misschien ben jij op een punt gekomen dat je eigenlijk wel jouw geloof wilt belijden en dat je duidelijk een keuze voor God wilt maken, in het openbaar in de kerk. Om je hierop te oriënteren is er belijdeniscatechese, waarin wij met elkaar praten en lezen over deze keuze. Wil je meer informatie en/of jezelf aanmelden? Zie hieronder de contactgegevens.

Voor meer informatie over alle cathese:

Ds. M. Roelofse, tel. 6315274 | predikant@sijpekerk.nl

Groep 1

Voor de jongeren die deze zomer afscheid hebben genomen van de kinderkerk en voor het eerst naar catechisatie gaan. We behandelen dit seizoen een aantal Bijbelse personen om te ontdekken welke weg God met hen, ons en de wereld gaat. Deze groep wordt geleid door ds. M. Roelofse en komt op dinsdagmiddag bij elkaar tussen 16.00 en 17.00 uur in het Wijkgebouw.

Groep 2

Voor de jongeren die vorig jaar begonnen zijn met catechisatie. Met hen behandelen we een aantal Bijbelse kernbegrippen. Deze groep wordt geleid door ds. M. Roelofse en Christien van Leusen. De catechese vindt plaats op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur in het Wijkgebouw.

Groep 3

Voor de jongeren van 15 jaar en ouder. De avonden worden geleid door ds. M. Roelofse en Wilma Hennipman. De catechese vindt plaats op dinsdagavond van 20.15 uur tot 21.15 uur in het Wijkgebouw.