Alpha-cursus

Wees welkom op de Alpha-cursus

In totaal hebben al meer dan 265.000 mensen de Alpha-cursus in Nederland gevolgd. Waarom hebben wereldwijd meer dan 24 miljoen mensen een Alpha gevolgd? Waarom worden er op maar liefst 87.000 plekken Alpha’s gegeven, waarvan ruim 500 in Nederland? Waarom ontdekken steeds meer mensen Alpha en waarom organiseren we al voor de 5e keer een Alpha in Loosdrecht?

Wat is een Alpha-cursus?

Tijdens de Alpha-cursus gaan we met elkaar op zoek naar de zin van het leven. In tien interactieve en gezellige avonden en een deel van een weekend, ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen.

Voor wie?

Jong of oud, gelovig of niet-gelovig, vragen of twijfels? Vraag je je af of er meer is? Wil je je meer verdiepen in het christelijke geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou! Je ontmoet nieuwe mensen en bespreekt je vragen en ideeën in een open en informele setting.

Hoe werkt het?

We starten de avond met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een korte, inspirerende presentatie over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om vragen en gedachten te delen in een kleinere groep. Alpha is helemaal gratis. Je bent van harte welkom!

Zin in een nieuw avontuur? Wij ook! Meld je daarom aan bij Thomas Baas.

''In gemeenschap met de kerk van alle tijden en plaatsen belijden we het geloof.''