kerkdiensten

Verloop kerkdiensten i.v.m. nieuwe coronamaatregelen

Op 13 oktober 2020, tijdens de persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge, werd duidelijk dat er nog meer beperkende maatregelen zouden komen. De kerkenraad heeft n.a.v. die persconferentie besloten met maximaal 30 mensen (exclusief ‘medewerkers’) samen te komen tijdens een kerkdienst. Om een dienst bij te wonen, verzoeken wij u de zaterdag ervoor om uiterlijk 12.00 uur uzelf aan te melden via het e-mailadres scriba@sijpekerk.nl

Het advies van de overheid volgend, hebben we ook besloten om als gemeente niet te zingen. In plaats daarvan hebben we vier ‘voorzangers’, die onder begeleiding van het orgel de psalmen en gezangen zingen.

De kerkenraad hoopt en bidt dat de angst niet nog grotere vormen gaat aannemen. We mogen vertrouwen op onze Heer en Heiland. Hij laat niet los wat Zijn hand eens begon. Laten wij proberen daar iets van door te geven. Een eenvoudig kinderlied uit de bundel Hemelhoog gaat over het overgeven van je angst in allerlei situaties: Je hoeft niet bang te zijn, al gaat de storm tekeer. Leg maar gewoon je hand, in die van onze Heer.”

Hoe kunt u naar de dienst luisteren?

Kerkomroep

U kunt de dienst beluisteren op de website van de Kerkomroep. Ook kunt u de Kerkomroep-app downloaden in de playstore of appstore. Onze zondagse diensten vinden plaats om 10.00 en 18.30 uur in de Sijpekerk.

Op zondag streamen wij de diensten via YouTube. De streams zijn vanaf 09.45 uur zichtbaar. U kunt de livestreams volgen via de apparaten die YouTube ondersteunen of via deze speciaal ingerichte pagina.