kerkdiensten

Hoe sprong mijn hart hoog op in mij, toen mij zeide:  ‘Gord u om naar de Heren huis te gaan!

Versoepelingen

De coronacrisis lijkt nu echt op z’n retour. Afgelopen vrijdag heeft premier Rutten bekendgemaakt dat er op 5 juni versoepelingen doorgevoerd mogen worden. Ook is de regio Gooi- en Vechtstreek naar code ‘ernstig’ gegaan. Volgens de routekaart van de PKN kunnen we daarom in de kerk de regels bijstellen.

In de dienst in de Sijpekerk mogen 60 personen de dienst bijwonen. We blijven ons aan de basisregels houden. D.w.z. we houden afstand, we schudden geen handen, bij binnenkomst een mondkapje gebruiken en het blijft noodzakelijk dat men zich aanmeldt bij de scriba of Joke Hoekman. scriba@sijpekerk.nl of jhoekman5@hotmail.com

In de avonddienst zijn er over het algemeen beduidend minder kerkgangers. Daarom is het toegestaan dat naast de vier voorzangers de gemeente ingetogen op spreekniveau meezingt.

Ook kunt u  de kerkdiensten thuis meevieren via de livestream of kerkomroep.

Hoe kunt u naar de dienst luisteren?

Kerkomroep

U kunt de dienst beluisteren op de website van de Kerkomroep. Ook kunt u de Kerkomroep-app downloaden in de playstore of appstore. Onze zondagse diensten vinden plaats om 10.00 en 18.30 uur in de Sijpekerk.

Op zondag streamen wij de diensten via YouTube. De streams zijn vanaf 09.45 uur zichtbaar. U kunt de livestreams volgen via de apparaten die YouTube ondersteunen of via deze speciaal ingerichte pagina.