kerkdiensten
Verloop kerkdiensten i.v.m. nieuwe coronamaatregelen

Op 14 december 2020, sprak Minister-president Rutte de Nederlandse bevolking toe. Zware maatregelen zijn inmiddels doorgevoerd en veel mensen hebben het bijzonder moeilijk op dit moment. 

Ook de kerkenraad van de Hervormde Gemeente Loosdrecht heeft een aantal besluiten genomen om de verspreiding van het virus zo min mogelijk kans te geven binnen de gemeenschap waarvan wij deel uitmaken. 

 

De kerk blijft open. Het loven en eren van God moet natuurlijk doorgaan – in het bijzonder in de erediensten. Mensen binnen en buiten onze gemeente die Jezus zoeken,  vinden een open kerk  waar het Licht brandt. 

 

We vragen u nadrukkelijk de kerkdiensten zoveel mogelijk thuis via de livestream of kerkomroep te volgen. 

Personen die vanwege dringende redenen, bijvoorbeeld door bijzondere persoonlijke omstandigheden, de dienst in de kerk willen bijwonen zijn welkom.

Om een dienst bij te wonen, dient u zich  de zaterdag ervoor uiterlijk om 12.00 uur aan te melden via het 

e-mailadres scriba@sijpekerk.nl 

Het dragen van een mondkapje is bij binnenkomst in de kerk en bij het verlaten van de kerk gewenst. 

 

Wat zal het een feest zijn als de kerken weer gevuld mogen worden.  We kijken ernaar uit!

 


Hoe kunt u naar de dienst luisteren?

Kerkomroep

U kunt de dienst beluisteren op de website van de Kerkomroep. Ook kunt u de Kerkomroep-app downloaden in de playstore of appstore. Onze zondagse diensten vinden plaats om 10.00 en 18.30 uur in de Sijpekerk.

YouTube

Op zondag streamen wij de diensten via YouTube. De streams zijn vanaf 09.45 uur zichtbaar. U kunt de livestreams volgen via de apparaten die YouTube ondersteunen of via deze speciaal ingerichte pagina.

''In gemeenschap met de kerk van alle tijden en plaatsen belijden we het geloof.''